03 HEADER WEB DESIGN

Ιστοσελίδες

ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…
Πετύχετε τους στόχους σας
με μια ισχυρή παρουσία στο Internet

Επωφεληθείτε από την συνεχή ανάπτυξη του διαδικτύου και ανοίξτε την πόρτα στην εξέλιξη και στις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, κάνοντας το επόμενο βήμα!

400

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
Δημιουργούμε τις ομορφότερες ιστοσελίδες με τον πιο μοντέρνο σχεδιασμό

Δίνουμε έμφαση στην ταχύτητα και το design ώστε η σελίδα σας να είναι δυναμική, διαδραστική και προσαρμόσιμη σε όλες τις συσκευές! (Desktop, Tablet, Mobile)
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP
Προωθήστε την επιχείρησή σας και τις δραστηριότητές σας μέσα από τα πιο δημιουργικά πρότυπα

Προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και πολλαπλασιάστε τις πωλήσεις σας μέσα από ένα γρήγορο, εύχρηστο και εντυπωσιακό e-shop
Στόχος μας είναι ένα σωστά δομημένο και ευέλικτο σύστημα, φιλικό και εύχρηστο, τόσο για τις μηχανές αναζήτησης όσο και για τον πιο άπειρο χρήστη.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω τις υπηρεσίες που οι καταξιωμένοι και έμπειροι web designers του www.kartopolis.gr είναι διαθέσιμοι να σας παρέχουν με την καλύτερη δυνατή επιτυχία!

Newsletter

siteimage 021Είναι πολύ σημαντικό να έχετε μια συνεχή επαφή με τους υποψήφιους και τους ήδη υπάρχον πελάτες σας. Θα πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιήσετε κάποια μέθοδο έτσι ώστε να μπορείτε να ξαναεπικοινωνήσετε με τους επισκέπτες του δικτυακού σας τόπου. Ο λόγος είναι ότι πρέπει να τους υπενθυμίζετε την ύπαρξη της επιχείρηση σας και ότι δεν ξεχνάτε ότι στο παρελθόν σας προτίμησαν και τους ευχαριστείται, όπως επίσης και να προωθήσετε νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Επίσης μην ξεχνάτε ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι οι ήδη υπάρχον πελάτες σας. Μια βασική και ταυτόχρονα κερδοφόρος μέθοδος επικοινωνίας στο διαδίκτυο είναι τα μαζικά e-mails.

Μηχανισμός μαζικής αποστολής email

Με το email marketing μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε και να αξιοποιήσετε μια λίστα πιθανών πελατών. Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να το πραγματοποιήσετε είναι η εγκατάσταση μηχανισμού Newsletter στο διαδικτυακό σας τόπο. Δεν υπάρχει πιο εύκολη και πιο διαδεδομένη μέθοδος επικοινωνίας από το email.

Social media

siteimage 020Χρησιμοποιώντας ότι πιο καινούριο σχετικά με το Internet, τις διαδικτυακές κοινότητες, μπορείτε να επωφεληθείτε, εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη επισκεψιμότητα, για την προβολή της ιστοσελίδας σας. Πώς όμως μπορείτε να προβάλετε το site σας σε όλους αυτούς τους χρήστες του Facebook, Twitter, Youtube, MySpace και πολλών άλλων;

Το Social media marketing που έχουμε αναπτύξει για κάθε κοινότητα ξεχωριστά αποτελεί μια μέθοδο προώθησης της ιστοσελίδας σας. Μπορούμε άμεσα να προβάλλουμε την εταιρία σας και το δικτυακό σας τόπο στα sites που επιθυμείτε. Δεν αρκούμαστε σε μια απλή διαφήμιση ή ένα απλό group. Η οργάνωση και διεύρυνση μιας κοινότητας χρηστών γύρω από την εταιρία σας και το δικτυακό σας τόπο είναι ωφέλιμη για εσάς και το site σας. Εκμεταλλευόμενοι την επισκεψιμότητα των διαδικτυακών κοινοτήτων αυξάνεται και η επισκεψιμότητα στην δική σας ιστοσελίδα εφόσον συνδέονται μεταξύ τους. Τα ανταποδοτικά Link είναι πολύ χρήσιμα και μόνο όφελος προσφέρουν.

Google adwords

siteimage 019Μια νέα ιστοσελίδα χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να ανέβει ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ένας τρόπος άμεσης αύξησης της επισκεψιμότητας του δικτυακού σας τόπου και άμεσης προβολής στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης, είναι η καμπάνια Google adwords.

Η διαφημιστική πλατφόρμα Google adwords λειτουργεί έξυπνα και αποτελεσματικά και η χρέωση είναι ανάλογη με τα κλικ που θα πραγματοποιηθούν στο website σας. Ο τρόπος χρέωσης ονομάζεται pay per click γιατί μόνο όταν ένας επισκέπτης κάνει κλικ στη διαφήμιση σας, πληρώνετε ένα ποσό, συνήθως μερικά cents. Το ποσό που πληρώνετε το ορίζετε εσείς, οπότε κυμαίνεται μεταξύ κάποιων συγκεκριμένων ορίων.

Πραγματοποιώντας μια προσεκτική έρευνα, και χρησιμοποιώντας τις σωστές λέξεις κλειδιά, στοχεύοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μπορείτε να επενδύσετε τα χρήματα σας με σίγουρη απόδοση. Αν η καμπάνια Google adwords PPC είναι σωστή, τα κέρδη από τους νέους πελάτες ξεπερνούν το κόστος της διαφήμισης.

Η διαφημιστική καμπάνια Google adwords μπορεί να στηθεί από οποιονδήποτε αρκεί να γίνει σωστά με βάση συγκεκριμένα κριτήρια. Η εταιρία www.kartopolis.gr παρέχει συμβουλές στους πελάτες της για την υλοποίηση μια σωστής καμπάνιας Google adwords.

Μην ξεχνάτε ότι διαδικτυακή σας προβολή και διαφήμιση δεν είναι επιπλέον έξοδα για την επιχείρηση σας αλλά μια σίγουρη επένδυση με αποτελεσματικότητα!

Search engine optimization

siteimage 018Το να αποκτήσει κάποιος website είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη διαφήμιση. O σκοπός όμως είναι να φέρει επισκέπτες και νέους πελάτες. Τι πρέπει να κάνει κάποιος για να έχει επισκεψιμότητα το site του;

Οι επισκέψεις προέρχονται από εκείνους που ήδη γνωρίζουν την ύπαρξη σας στο διαδίκτυο πατώντας το κατευθείαν το όνομα σας ή το domain name σας, και από εκείνους που ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης με επιλεγμένες λέξεις κλειδιά, keywords. Οι περισσότερες επισκέψεις σε μια ιστοσελίδα προέρχονται από τις μηχανές αναζήτησης καθώς και από συνδέσμους της ιστοσελίδας από άλλες ιστοσελίδες, τα γνωστά Links. Οι στατιστικές λένε ότι οι χρήστες ψάχνουν την 1η, 2η, 3η, και το πολύ την 4η σελίδα των αποτελεσμάτων και εφόσον γνωρίσουν μια ιστοσελίδα τότε θα πατήσουν το όνομα της στην επόμενη αναζήτηση.

Άρα δεν αρκεί απλά η κατασκευή της ιστοσελίδας. Αν θέλουμε λοιπόν μια ιστοσελίδα που να δουλεύει πραγματικά και να είναι κερδοφόρα, θα πρέπει να γίνει σωστή και αποτελεσματική προώθηση. Η προώθηση και βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας ονομάζεται Search Engine Optimization ή αλλιώς SEO. Η βελτιστοποίηση μια ιστοσελίδας για να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις εξαρτάται από πολλούς παραμέτρους.

Μερικοί από αυτούς είναι: οι λέξεις κλειδιά στο περιεχόμενο της σελίδας, τα σωστά κείμενα, πόσες φορές εμφανίζονται τα meta tags, πόσο παλιά κατοχυρώθηκε το domain name της ιστοσελίδας, κάθε πότε ανανεώνεται, αν υπάρχουν σύνδεσμοι links προς εξωτερικές ιστοσελίδες, πόσες άλλες ιστοσελίδες έχουν σύνδεσμο προς αυτήν, τον ανταγωνισμό, πόσο καθαρό κώδικα έχει το site μας και πολλά άλλα. Μην εμπιστεύεστε εκείνους που σας λένε ότι το site θα βγαίνει στην πρώτη σελίδα και τα κείμενα, τις λέξεις κλειδιά θα τα βρουν εκείνοι. Κανείς δεν ξέρει το επάγγελμα σας καλύτερα από εσάς!

Η εταιρία www.kartopolis.gr και οι συνεργάτες της εργάζονται καθημερινά σε αυτό το κομμάτι για να σας παρέχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Μερικές από τις επεμβάσεις που πραγματοποιούνται κατά την βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας είναι :

 • Valid Css Code.
 • Urls, titles, breadcrumbs.
 • Meta tags.
 • Contents.
 • Sitemap.
 • Βελτιστοποίηση εικονών.
 • Tags H1-H6.
 • Loading time.
 • Links.

Προώθηση ιστοσελίδων

siteimage 017Η προώθηση ιστοσελίδων στο διαδίκτυο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

SEO : Βελτιστοποίηση του κώδικα της ιστοσελίδας ώστε να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης.

Google Adwords PPC : Στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια στην Google.

Social Media Marketing : Προβολή στους δημοφιλείς διαδικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook και Twitter.

Email marketing : Μαζική αποστολή emails.

Directory Submissions : Καταχώρηση του διαδικτυακού σας τόπου σε ηλεκτρονικούς επιχειρηματικούς καταλόγους.

Διαφημιστικά Banners : Τοποθέτηση banners σε δημοφιλή sites. Η διαφήμιση μπορεί να είναι με τη μορφή εικόνων ή video.

Article Marketing : Δημοσίευση σχετικών άρθρων με την επιχείρηση σας σε δημοφιλή sites.

Video Marketing : Ανάρτηση video σχετικά με την επιχείση σε ιστοσελίδες όπως το Youtube.

Blog αναρτήσεις : Ανάρτηση σχόλιων σε Blogs σχετικά με το αντικείμενο σας.

Συμμετοχή σε Forum : Προώθηση του site σας μέσα από σχετικά forums.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας, με σκοπό μια επιτυχημένη στρατηγική στην διαδικτυακή σας προβολή έτσι ώστε η ιστοσελίδας σας να έχει άμεσα θετικά αποτελέσματα.

 • Οριοθέτηση του κοινού και του αντικειμένου στο οποίο απευθύνεστε και μπορείτε να ανταποκριθείτε.
 • Εντοπισμό στόχων για άμεση υλοποίηση.
 • Ανάδειξη των πλεονεκτημάτων σας.
 • Λεπτομερή παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών.
 • Ανάλυση των λειτουργικών και σχεδιαστικών παραμέτρων της ιστοσελίδας.
 • Ολοκληρωμένη πρόταση διαφημιστικής προβολής και προώθησης της.

Η παρουσία σας στο internet αντικατοπτρίζει την φυσική επιχειρηματική σας υπόσταση. Η επιτυχημένη στρατηγική στην διαδικτυακή σας προβολή, έχει μοναδικό σκοπό τα άμεσα θετικά αποτελέσματα…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

➣ Κέας 13, Κυψέλη

➣ Χριστιανουπόλεως 79, Γαλάτσι

210 4959188 - 210 2020475

Ωράριο καθημερινά: 09:00 - 17:00

info@kartopolis.gr
karetsosgiannis@yahoo.gr

gia black background fouter KARTOPOLIS LOGO

ΕΓΓΡΑΦΗ

Kartopolis εκτυπώνουμε τις απαιτήσεις σας..

© 2024 Design by www.web-doctor.gr. All Rights Reserved.