08 HEADER DIANOMH ENTYPON

Διανομή εντύπων

Η εταιρεία www.kartopolis.gr δραστηριοποιείται και στο χώρο των Εντυποδιανομών  από το 2005 έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία τόσο από την διανομή του δικού μας διαφημιστικού υλικού, αναλαμβάνουμε να διανείμουμε τα διαφημιστικά σας έντυπα με ασφάλεια και με συνέπεια, με επιλεγμένο ανθρώπινο δυναμικό, αναγνωρίζοντας όλες τις ειδικές – ατομικές ιδιαιτερότητες της κάθε επαγγελματικής κατηγορίας.

Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες τις επιχείρησης σας για την καλύτερη προβολή και ανάδειξή της. Δίνουμε  αποτελεσματικές λύσεις σε εταιρείες , στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, έτσι ώστε να επικοινωνούν άμεσα με το κοινό στο οποίο απευθύνονται.

  • Πολυκατοικίες / Μονοκατοικίες
  • Επιχειρήσεις και Καταστήματα
  • Παρμπρίζ αυτοκινήτων
  • Εμπορικά Σημεία
  • Μαθητές / Σχολεία
  • Προς Διαχειριστή

401

Πολυκατοικίες / Μονοκατοικίες

Η υπηρεσία της διανομής φυλλαδίων σε πολυκατοικίες και μονοκατοικίες γίνεται πάντα σε άμεση συνεννόηση με τον διαφημιζόμενο ώστε σε κάθε περίπτωση να επιτυγχάνεται ο βέλτιστος συνδυασμός απόδοσης , οικονομίας φυλλαδίων και κοστολόγησης της εκάστοτε επιλογής. Μπορεί να επιλεγούν γραμματοκιβώτια, συγκεκριμένος αριθμός εντύπων ανά πολυκατοικία, είσοδος σε πολυκατοικία όπου δεν υπάρχει απαγόρευση και διανομή σε κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά.

Επιχειρήσεις και Καταστήματα

Η υπηρεσία της διανομής φυλλαδίων σε επιχειρήσεις και καταστήματα είναι η ιδανική για την επιχείρησή σου και θα σου φέρει άμεσα πελάτες!
Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας οι διανεμητές μας θα επισκεφτούν τα γραφεία, τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα της περιοχής σου ή της επιλογής σου για να παραδώσουν το φυλλάδιό σου στον ιδιοκτήτη.

Παρμπρίζ Αυτοκινήτων

Η τοποθέτηση των φυλλαδίων σου στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων  είναι ένας πολύ καλός τρόπος άμεσης διαφήμισης καθώς προσφέρει μεγάλη αναγνωρισημότητα του brand σου αλλά και της επιχείρησής σου. Το φυλλάδιό σου είναι θεατό τόσο στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου όσο και στους περαστικούς, οι οποίοι τη δεδομένη στιγμή μπορεί να κάνουν βόλτα στην περιοχή που γίνεται η διανομή σου. Έτσι, η περιοχή θα κατακλυστεί από το φυλλάδιό σου, θα γίνει γνωστό το όνομα της επιχείρησής σου και οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές θα έρθουν σε σένα για να αγοράσουν το προϊόν ή την υπηρεσία που τους προσφέρεις!

Εμπορικά Σημεία

Θέλεις να γνωρίσει όλη η περιοχή σου την επιχείρησή σου ;
Μέσω της υπηρεσίας διανομής φυλλαδίων σε εμπορικά σημεία, το φυλλάδιο σου θα διανεμηθεί σε εμπορικά σημεία με μεγάλη επισκεψιμότητα, όπως πλατείες, πεζόδρομοι και εμπορικοί δρόμοι με σκοπό την άμεση ενημέρωση των καταναλωτών για το προϊόν ή την υπηρεσία σου και τη διανομή του φυλλαδίου στο ενδιαφερόμενο κοινό. Κατ’ αυτόν τον τρόπο πιάνουμε τον καταναλωτή τη στιγμή που είναι χαλαρός και κάνει τη βόλτα του στο κέντρο της περιοχής σου

Μαθητές / Σχολεία

Η διανομή φυλλαδίων σε μαθητές πραγματοποιείτε κατά την είσοδο ή έξοδό τους από το σχολείο προκειμένου να λάβουν το φυλλάδιο και να ενημερώσουν ύστερα τους γονείς του για το προϊόν ή την υπηρεσία που τους προσφέρεις.

Προς Διαχειριστή

Θέλεις να φέρεις στην επιχείρησή σου όλους τους διαχειριστές πολυκατοικιών της περιοχής σου;
Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα σου δώσει αυτό που αναζητάς!
Το φυλλάδιο σου θα τοποθετηθεί εντός της εισόδου των πολυκατοικιών, σε συγκεκριμένα σημεία προκειμένου  να φτάσει στα σωστά χέρια. Δίνεται επιπλέον η δυνατότητα να τοποθετηθεί και σε φάκελο με αποδέκτη τον διαχειριστή με εκτυπωμένο οτιδήποτε επιθυμείτε στον φάκελο είτε με μόνο με την ένδειξη ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Συχνές Ερωτήσεις

Έχει απόδοση η διανομή φυλλαδίων;

Η διανομή φυλλαδίων είναι μία ενέργεια άμεσης πώλησης και πραγματοποιείται διεθνώς εδώ και 50 χρόνια προσφέροντας 1% απόδοσης ανεξαρτήτου του τρόπου διανομής που θα επιλέξεις. Για παράδειγμα, διανέμοντας 10.000 φυλλάδια θα αποκτήσεις περίπου 100 νέους πελάτες. Το ποσοστό αυτό μπορεί να διαφέρει από κλάδο σε κλάδο. Ωστόσο, μεγάλο ρόλο κατέχει ο σχεδιασμός του φυλλαδίου σου, το οποίο θα πρέπει να αναδεικνύει τα ανταγωνιστικά σου πλεονεκτήματα, να αποδεικνύει στο δυνητικό σου πελάτη ότι με το προϊόν ή την υπηρεσία σου θα καλύψει την ανάγκη του και τέλος, να του παρέχεις κάποιο κίνητρο για να σε επισκεφτεί και να αγοράσει από εσένα.

Πόσα φυλλάδια να μοιράσω;

Η περιοχή δράσης ενός μέσου καταστήματος διαθέτει περίπου 20.000 νοικοκυριά. Με την ανάλυση που θα πραγματοποιηθεί επιτόπου στο ραντεβού μας θα σας προσφέρουμε τουλάχιστον 50% οικονομία στα έντυπα που απαιτούνται για τον χώρο που θα θελήσετε να καλύψετε. Έτσι θα χρειαστείς 10.000 φυλλάδια για να καλύψεις μία περιοχή με 20.000 νοικοκυριά. Το παραπάνω επιτυγχάνεται λόγω της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας μας στο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα με έναν σύμβουλο διανομής, ο οποίος θα σε καθοδηγήσει στην ακριβή ποσότητα των φυλλαδίων που θα χρειαστεί να μοιράσει η επιχείρησή σου με βάση τις ανάγκες της.

Πότε πρέπει να μοιράσω τα φυλλάδιά μου; Έχει καλύτερη απόδοση η διανομή μέσα στο Σαββατοκύριακο;

Η απόδοση της διανομής του φυλλαδίου σου δεν αλλάζουν πολύ είτε είναι Δευτέρα είτε Παρασκευή. Δεν υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ των εργάσιμων ημερών και του Σαββατοκύριακου. Αυτό που μπορεί να επηρεάσει άμεσα την απόδοση της διανομής σου είναι η χρονική περίοδος που θα επιλέξεις να πραγματοποιήσεις τη διανομή σου. Θα πρέπει σ’ αυτό το σημείο να αναρωτηθείς ποια είναι η χρονική περίοδος κατά την οποία η πελάτες σου έχουν ανάγκη το προϊόν ή την υπηρεσία που τους προσφέρεις.

Είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιήσεις τη διανομή σου τη στιγμή που οι δυνητικοί σου πελάτες θέλουν να αγοράσουν. Ακόμα, μπορείς να πραγματοποιήσεις τη διανομή σου σε περιόδους που έχουν χαμηλή ζήτηση με στόχο την αύξηση των εσόδων σου. Σε κάθε περίπτωση, επικοινώνησε με το σύμβουλό μας για να σε καθοδηγήσει και να σου δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάλληλη περίοδο διανομής ανάλογα με τον κλάδο σου.

Ποιοι μοιράζουν τα φυλλάδιά μου; Πώς ξέρω ότι τα φυλλάδιά μου θα μοιραστούν;

Οι διανομείς μας είναι μόνιμοι και εργάζονται σε εμάς αρκετά χρόνια. Σε κάθε ενέργεια διανομής ορίζεται ένας προϊστάμενος της διανομής ο οποίος επιβλέπει και καθοδηγεί την όλη διαδικασία. Ακόμα, κάθε πελάτης μας έχει το δικό του Σύμβουλο Διανομής στον οποίο μπορεί να απευθυνθεί ανά πάσα στιγμή. Η παρουσία μας στην ελληνική αγορά εδώ από το 2005, αποδεικνύει καθημερινά ότι τα φυλλάδια που διανείμουμε, μοιράζονται όλα και η απόδοση της ενέργειας διανομής είναι πολύ καλή.

Ωστόσο, ανά πάσα στιγμή μπορείς να παρευρεθείς στην περιοχή όπου πραγματοποιείται η διανομή των φυλλαδίων σου και να παρακολουθήσεις την ενέργεια από κοντά.

Πώς πρέπει να είναι το φυλλάδιό μου για να έχει απόδοση;

Η διανομή φυλλαδίων είναι ένα εργαλείο πωλήσεων με βασικό στόχο την πώληση. Έχοντας εμπειρία από το 2000 και έχοντας διανέμει σε διαφορετικές επιχειρήσεις και για κάθε κλάδο, έχουμε παρατηρήσει κάποια χαρακτηριστικά ενός φυλλαδίου τα οποία επηρεάζουν σημαντικά την απόδοσή του. Αυτά είναι τα εξής:

  • Μέγεθος. Τα μεγάλα έντυπα έχουν πολλαπλάσια παραλειψημότητα από τα μικρά και κατ’ επέκταση έχουν και μεγαλύτερη απόδοση στην προσέλκυση νέων πελατών. Για παράδειγμα, συνήθως ένα φυλλάδιο σε Α4 διάσταση έχει τετραπλάσια απόδοση απ’ ότι ένα φυλλάδιο σε Α5 διάσταση. Ένα μεγάλο φυλλάδιο σου δίνει το πλεονέκτημα να χρησιμοποιήσεις μεγάλη γραμματοσειρά για το μήνυμά σου αλλά και μεγάλες φωτογραφίες για να αναδείξεις καλύτερα το προϊόν ή την υπηρεσία σου.
  • Παρουσίασε διαφορετικές λύσεις για κάθε πελάτη και τι θα κερδίσει από το προϊόν ή την υπηρεσία σου. Με άλλα λόγια, παρουσίασε τα οφέλη που έχει το προϊόν / υπηρεσία σου για το δυνητικό σου πελάτη και τόνισε τα στοιχεία αυτά που σε ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.
  • Κίνητρο. Δώσε στους δυνητικούς σου πελάτες ένα κίνητρο για να σε επισκεφτούν και να αγοράσουν από εσένα.

Περίπου το 80% των καταναλωτών που παραλαμβάνει το φυλλάδιό σου ρίχνει μία γρήγορη ματιά σε αυτό, το οποίο σημαίνει ότι το μήνυμά σας καθώς και οι φωτογραφίες του φυλλαδίου σου θα πρέπει να είναι ελκυστικές για να του κινήσεις το ενδιαφέρον και να τον παρακινήσεις να σε επισκεφτεί για να εκπληρώσει την ανάγκη του.

Τέλος, περίπου το 1% των καταναλωτών που θα παραλάβουν το φυλλάδιό σου θα έρθουν στην επιχείρησή σου σε 15 ημέρες από την ημέρα της διανομής.

Πόσο κοστίζει η διανομή φυλλαδίων;

Το κόστος της διανομής φυλλαδίων ποικίλλει καθώς υπάρχουν διαφορετικές υπηρεσίες. Ενδεικτικά, το κόστος μίας διανομής της τάξεως των 1.000 φυλλαδίων ανέρχεται στα 25 €. Ωστόσο, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις άμεσα με το σύμβουλο μας για να επιλέξετε την κατάλληλη υπηρεσία για την επιχείρησή σου, προκειμένου να σου δώσει ένα συγκεκριμένο κόστος βασισμένο πάντα στις ανάγκες σου.

Πώς θα μοιράσω τα φυλλάδιά μου στο κατάλληλο κοινό;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να μοιράσεις τα φυλλάδιά σου ανάλογα με το κοινό στο οποίο θέλεις να στοχεύσεις και τον κλάδο στον οποίο ανήκεις. Εξαρτάται επίσης από το αν θέλεις το έντυπό σου να φτάσει στο σπίτι του καταναλωτή, όταν πάει για ψώνια, όταν πάει στη δουλειά, όταν γυρίζει από αυτή κλπ. Η KARTOPOLIS  σου προσφέρει 6 διαφορετικές υπηρεσίες διανομής προκειμένου να πετύχεις τους στόχους της επιχείρησής σου προσελκύοντας άμεσα νέους πελάτες σ’ αυτή.

Επικοινώνησε με κάποιον σύμβουλό μας για να βρείτε μαζί την κατάλληλη υπηρεσία για την επιχείρησή σου με στόχο να προσελκύσεις τον ενδιαφερόμενο καταναλωτή τη στιγμή που χρειάζεται το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρεις.

Πόσο καιρό πριν από τη διανομή θα πρέπει να σας ειδοποιήσω;

Χρειάζεται να μας ενημερώσεις τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία της διανομής προκειμένου να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για να συζητήσεις με το σύμβουλό μας για την κατάλληλη υπηρεσία σύμφωνα με τις ανάγκες σου αλλά και για να δεσμευτεί η συγκεκριμένη χρονική στιγμή που επιθυμείτε.

Σε ποιες περιοχές διανέμεται;

Πραγματοποιούμε διανομές σε όλη την Αττική.

Σχεδιάζετε και εκτυπώνετε εσείς τα φυλλάδιά μου;

Aναλαμβάνουμε και την σχεδίαση και την εκτύπωση του φυλλαδίου σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

➣ Κέας 13, Κυψέλη

➣ Χριστιανουπόλεως 79, Γαλάτσι

210 4959188 - 210 2020475

Ωράριο καθημερινά: 09:00 - 17:00

info@kartopolis.gr
karetsosgiannis@yahoo.gr

gia black background fouter KARTOPOLIS LOGO

ΕΓΓΡΑΦΗ

Kartopolis εκτυπώνουμε τις απαιτήσεις σας..

© 2024 Design by www.web-doctor.gr. All Rights Reserved.